Επίσκεψη του Κώστα Παλάσκα στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ


Ευχές από τον Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ στον Κώστα Παλάσκα και τους υποψηφίους Συμβούλους, του Συνδυασμού «Ανατροπή, Αναγέννηση για Γρεβενά μας»

Την ευλογία του μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ ζήτησε, ο υποψήφιος δήμαρχος, Κώστας Παλάσκας, ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Δευτέρας (13-5), στην Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Ανατροπή, Αναγέννηση για Γρεβενά μας».

«Η εκκλησία αποτελεί πυλώνα της κοινωνίας μας και στέκεται αρωγός σε όλες τις κοινωνικές προσπάθειες του δήμου. Θα είμαστε δίπλα σας, σε περίπτωση εκλογής, αν θέλει ο Θεός» ανέφερε ο Κώστας Παλάσκας.«Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμητική σας παρουσία εδώ σήμερα. Για μένα είναι χαρά, για εσάς είναι ευλογία. Εύχομαι, σε αυτόν τον αγώνα που ήδη έχετε ξεκινήσει, με τη χάρη και τη βοήθεια του Θεού, και με το ήθος που σας διακρίνει, να αγωνιστείτε και να παλέψετε για το καλό του τόπου, γιατί έχει ανάγκη ο τόπος από ήθος, από διαφορά, όχι επειδή, είμαστε παλιοί συνάδελφοι, δάσκαλοι, κ. Παλάσκα, αλλά γνωρίζοντας την προσωπικότητα και το ήθος σας, εύχομαι και πιστεύω σε κάθε καλό. Καλή δύναμη σε όλους σας, καλά κουράγια και ο Θεός βοηθός» επισήμανε ο Μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Pages